Papriky a rajčata plněné bulgurem

24.10.2017

Dobrota, která se dá jíst jak teplá, tak studená.

Rajčata a papriky očistíme, vydlabeme. Do nich dáme směs uvařeného bulguru (dle návodu na obalu), který jsme smíchali s opraženou šalotkou a česnekem na olivovém oleji, nastrouhanou mrkví, sušenými rajčaty a nastrouhanou mozzarellou, solí a pepřem. Naskládáme do zapékací mísy, do které taky přidáme zbytky vydlabaných rajčat, což nám udělá skvělou šťávu. Vše zakápneme ještě olivovým olejem, dáme kapku vody a zakryté pečeme na mírném ohni 20 minut. Daších 10 minut dopékáme odkryté. Těsně před dopečením můžeme ještě zasypat sýrem, jaký máme rádi. 

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky