Pečené křížové kosti s noky obalenými s koprovém pestu

24.10.2017

Tak toto byla fakt velká dobrota.

Křížové kosti upečeme dle libosti, jak jsme zvyklí péct vepřové maso. Já používám jen cibuli, sůl a kmín.

Noky jsou pouze z hrubé mouky, cca kilo, jedno vejce, sůl, studená voda. Někdy dám půl dílu mouky a půl dílu kupovaného bramborového těsta z pytlíku, jsou jemnější.

Pesto - čerstvý kopr (zkusila jsem i ze skleničky a nevadilo), česnek, Parmazán, nebo Grana Padano (ten mám radši), sůl, pepř, olivový olej. Všechny suroviny spolu rozmixovat a smíchat s noky. Ujedla bych se toho. :))))

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky