Těstovinový salát s fenyklem

24.10.2017

Fenyklu jsem docela přišla na chuť a stává se součástí mého jídelníčku.

Těstoviny používám nejradši semolinové, nebo celozrnné, ale když jsou úplně obyčejné, tak jimi taky nepohrdnu. Prostě jsou všechny dobré, jen některé zdravější. No a pokud těstoviny uvaříme takzvaně na skus, neboli al dente, pak mají nižší glykemický index. ;)

Takže uvařené těstoviny smícháme s nakrájenými ingrediencemi - fenyklem, okurkou, červenou a žlutou paprikou, mrkví, pórkem, kouskem šunky, kouskem eidamu, vejcem natvrdo, solí, pepřem a trochou majonézy. Zamícháme a dobrota je na světě. 

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky